DienstenSchrijven
Journalistieke en commerciële teksten zijn de kernactiviteiten van TexTim. Hoe kan het ook anders met zo'n achtergrond. Interviews, achtergrondverhalen, columns of blogs, portretten en nieuws; TexTim levert ze van een enkelvoudig artikel tot compleet magazine.
Maar u kunt bij TexTim ook terecht voor webteksten, nieuwsbrieven, brochures, e-mailings, folders, persberichten en jaarverslagen.

Redigeren
Teksten schrijven is spelen met woorden. De toevoeging van één enkel woord, of juist het weglaten van een hele zin, kan de boodschap veel pakkender maken. Hebt u bijvoorbeeld een toespraak geschreven, maar twijfelt u of die bij uw gehoor de gevoelige snaar raakt? Laat 'm bekijken of herschrijven door TexTim.

Corrigeren
Wist u dat een automatische spellingcontrole een tekst ook verkeerd kan verbeteren? Verslechteren dus? Neem geen risico en laat TexTim ernaar kijken. Gegarandeerd foutloos, voorzien van de juiste leestekens en prettig leesbaar. U wilt toch niet dat de lezer wordt afgeleid van de kern van uw verhaal?

Communicatie-advies
Uw boodschap is helder, maar hoe brengt u die onder de aandacht van uw doelgroep? Volstaat een vermelding op uw website of is het handig daarbij ook de sociale media te betrekken? Lukt het met een persbericht en dus free publicity? En naar welke media moet dat? TexTim neemt u aan de hand in dit woud van communicatiemogelijkheden. Het bureau verzorgt ook cursussen persberichten schrijven.
Waar woorden inhoud worden